Træning

Træning hos os


Vi træner efter politihunde programmet der sikrer at hunden ikke kun lærer at arbejde tæt sammen med sin hundefører, men også at den kan arbejde selvstændigt og ved at man engang imellem skal tænke selv for at kunne få det bedste resultat.


Du kan læse meget mere om de færdige øvelser her

Vores trænere

Kim Christensen

Træner og Formand 

Rikke Holmgreen

Assisterende træner

Hvem kan træne hos os?


Alle med ønske om at bruge tid på at udvikle samarbejdet med sin hund er meget velkomne til at træne med os. 

Da vi træner efter Politihundeprogrammet anbefaler vi dog at du vælger træning hos os til hvis du har en brugshund.


Om du ønsker at supplere din træning i konkurrence og kårings øjemed, om du bare nyder at få nogle nye værktøjer til at udvikle samabejdet mellem dig og din hund, eller om du har nogle hverdagsudfordringer som du gerne vil have nogle ekstra øjne og råd til, så er du meget velkommen på vores plads. 


Vi sætter en stolthed i at kunne tilpasse træningen den enkelte hund, og sætte øvelserne i en relaterbar kontekst.

Vores trænerer elsker at arbejde med vores hunde så både de og vi kontinuerligt bliver udfordret på en måde der matcher deres mindset bedst muligt.
Om din hund er meget fremme i skoene eller mere forsigtig, så skal træningen tilpasses præcis til den og dig.

Vores medlemmer siger

Vi kom fra et træningsted, hvor der var flere forskellige racer og flere hunde på banen samtidig, hvilket bare ikke fungerede for vores hund. Allerede fra den første til den anden gang vi var til træning hos Rikke og Kim i kreds 3, kunne vi mærke en markant forskel på vores hund.


- Tom

Man bliver inddraget i træningen og spurgt til råds om, hvad man kan tænke sig at træne. Hos kreds 3 er der plads til den enkelte, både hund og ejer og der er altid plads til grin og en sludder, samtidig med der er fokus på træningen.
Vi er tilfredse og føler vi og vores hund får det vi har behov for.


- Sandra